نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويتپرسش و پاسخجستجوورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی

+ ارسال مبحث جديد + نوشتن نظر
 صفحه 1 از 3 |    1, 2, 3  
پستارسال شده در: پنج شنبه 11 شهریور 1389, 20:45 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 30 شهریور 1387, 13:44
معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی

دوستان زیادی روی phpBB آسان نصب مقصد کار می کنن و واقعا خالصانه زحمت می کشن. متاسفانه فوروم های زیادی رو می بینم که کپی رایت مقصد، قالب های مورد استفاده یا حتی phpBB را می زنن بدون این که بفهمن برای این محصولی که اینقدر ظالمانه کپی رایتش را سرقت می کنید چقدر زحمت کشیده شده.از سوی دیگر خیلی ها بدون دانش خاصی در زمینه برنامه نویسی و وب چنین کاری می کنن و می بینم  حتی با کمال جسارت سوالات و مشکلاتشون رو در مقصد حل می کنن.
حذف Copyright سازنده و پشتیبان سیستمی که آن را به رایگان تحت اختیار شما قرار داده چیزی بالاتر از دزدی و کلاه برداری است. امات چه می شه کرد که واژه ای بهتر برای چنین انسان های حقیری نمی توان یافت.
به قول Asef، اساس کار یک انجمن بر اعتماد و صداقت طرفین است. پس اگر مدیری آنقدر بی شرف و پست است که با حذف و تغییر کپی رایت سازنده ای که آن را مجانی و به صورت کدباز تحت اختیارش قرار داده، کاربرانش را آن قدر نادان و احمق فرض می کند که نمی فهمند چنین سایتی کار یک نفر یا یک تیم نیست و بارها و بارها مشابه آن را دیده اند، لیاقت مدیریت ندارد و فورومش تنها یک مرکز فساد و دروغ است که کارقبران با فعالیت در آن اول از همه به خود و شعورشان اهانت می کنند.

به همین دلیل از این به بعد سعی دارم تمام فوروم هایی که به این شیوه از کاربران خود کلاه برداری می کنند را رسما در این تاپیک معرفی کنم تا دوستانی که صادقانه برای ارتقای phpBB فارسی کار می کنند بدانند مراقب زحماتشان هستیم و راه را بر دزدان و کلاه برداران خواهیم بست.

با این کار به علت بالا بودن PageRank مقصد، به سرعت نام این کلاه برداران با ذکر دلیل در اینترنت ثبت خواهد شد، و به سختی از سوابقشان پاک می شود و به کاربران دیگر اجازه می دهد فریب آن ها را نخورند.

از باقی دوستان و کاربران مقصد خواهش می کنم به روش زیر  من را در این راه یاری کنند و چنین دروغ گویان و کلاه بردارنی را رسوا کنند.

اما روش کار :

در معرفی هر کلاه بردار عنوان مطلب به صورت زیر و در ادامه این تاپیک مطرح می شود :

معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی – نشانی سایت

سپس متن پست به صورت زیر تکمیل می شود :

معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی :  نشانی سایت

شیوه کلاه برداری :
1.     حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده فارسی (مقصد) :
2.     حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده بین المللی (phpBB.com) :
3.     حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده قالب :
4.     سایر موارد : (نشانی ایمل، شماره تماس و ...)
5.     اسناد و مدارک (عکس از نحوه کلاه برداری، شکاین کاربران و ...)

مشخصات

پستارسال شده در: جمعه 19 شهریور 1389, 20:07 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
ممنون از دوستان عزیز، خصوصا کاربر قدیمی و سرشناس، Pardis عزیز
روزانه چندین بار با چنین کلاه برداران و سارقانی روبرو می شوم،حقیقتش من با این کار موافق نبودم اما با دلایل و بحث هایی که با Pardis عزیز انجام شد، متقاعد شدم چنین کاری حداقل برای ایجاد فرهنگ احترام به حقوق تولید کننده و کاربر الزامی است. و به مدیران خاطی یاد آوری می کند نمی توانند با کلاه برداری کاربران خود را گمرا کنند.

پیگیری چنین سارقانی برای تیم مقصد کارسختی نیست.چرا که phpBB فارسی و آسان نصب، محصول مقصد است و مطمئنا تیم توسعه بیشتر از همه نسبت به آن آشناست.

مشخصات E-mail YIM WWW

پستارسال شده در: جمعه 19 شهریور 1389, 20:14 
آفلاين
نماد کاربر
معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی : mashal.org

شیوه کلاه برداری :
1.  سرقت کپی رایت از تولید کننده فارسی (مقصد) : بله
2.  حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده بین المللی (phpBB.com) :بله
3.  حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده قالب : بله !

4.  سایر موارد : (نشانی ایمل، شماره تماس و ...) :

نام کلاه بردار : روزبه مهوش
شماره تماس : 793516659
نشانی ایمیل : mashal.org@gmail.com  و  mashalafghanistan@gmail.com

مشخصات E-mail YIM WWW

پستارسال شده در: جمعه 19 شهریور 1389, 20:30 
آفلاين
نماد کاربر
معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی : metisblog.com/forum

شیوه کلاه برداری :
2.  حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده بین المللی (phpBB.com) :بله

مشخصات E-mail YIM WWW

پستارسال شده در: چهارشنبه 20 مهر 1389, 00:51 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 مهر 1388, 17:19
با سلام به همه ی دوستان، خوشحالم که دوباره همه رو توی مقصد می بینم.

من خودم دوست ندارم از لفظ کلاه بردار استفاده کنم، اما من این افراد رو سود جو می دونم، که از زحمات دیگران استفاده می کنند، بدون هیچ گونه حمایتی از حقوق مولفان یک اثر، واقعا من متاسفم.

معرفی سود جوی اینترنتی : http://www.mobilebaz.com/forum/

شیوه  :
1.   حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده فارسی (مقصد) : بله
2.   حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده بین المللی (phpBB.com) : بله
3.   حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده قالب : بله

4.   سایر موارد : (نشانی ایمل، شماره تماس و ...)
نام سود جو : Amirreza Sanami

5.   اسناد و مدارک

آخرين ويرايش توسط adonis on دوشنبه 22 آذر 1389, 19:59, ويرايش شده در 2.

مشخصات E-mail

پستارسال شده در: سه شنبه 14 دی 1389, 10:44 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 7 خرداد 1385, 18:51
معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی : hamarasystem.net

شیوه کلاه برداری :
2.  حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده بین المللی (phpBB.com) :خیر
3.  حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده قالب : بله

شرکت کلاه بردار همارا سیستم تبریز hamarasystem.net   از اون جهت قابل توجه هست که علی رقم اخطار های صادر شده باز هم کپی رایت را باز نگرداند.

نام حقوقی کلاه بردار و سارق اینترنتی : شرکت هماراسیستم
نام خانوادگی شخص مسئول کلاه برداری و سرقت کپی رایت : رجالی زاده
خیابان باغشمال - روبروی استادیوم تختی -شماره 44 تبریز - ایران
تلفن:
0411 5531188
فکس:
0411 5535111

در تصاوير حكاكي شده بر سنگهاي تخت جمشيد هيچكس عصباني نيست. هيچكس سوار بر اسب نيست. هيچكس را در حال تعظيم نميبينيد. هيچكس سر افكنده و شكست خورده نيست .هيچ قومي بر قوم ديگر برتر نيست و هيچ تصوير خشني در آن وجود ندارد . از افتخارهاي ايرانيان اين است كه هيچگاه برده داري در ايران مرسوم نبوده است در بين صدها پيكره تراشيده شده بر سنگهاي تخت جمشيد حتي يك تصوير برهنه و عريان وجود ندارد. هنر هخامنشي اين اثر جاودانه را با افتخار بر سنگهاي

مشخصات

پستارسال شده در: سه شنبه 14 دی 1389, 10:45 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی : Persian-Designers.com

شیوه کلاه برداری :

نام کلاه بردار : علی کسایی (کسائی)
شماره تماس : 01312255736
نشانی ایمیل : INFO@KADUSDEV.COM

در تصاوير حكاكي شده بر سنگهاي تخت جمشيد هيچكس عصباني نيست. هيچكس سوار بر اسب نيست. هيچكس را در حال تعظيم نميبينيد. هيچكس سر افكنده و شكست خورده نيست .هيچ قومي بر قوم ديگر برتر نيست و هيچ تصوير خشني در آن وجود ندارد . از افتخارهاي ايرانيان اين است كه هيچگاه برده داري در ايران مرسوم نبوده است در بين صدها پيكره تراشيده شده بر سنگهاي تخت جمشيد حتي يك تصوير برهنه و عريان وجود ندارد. هنر هخامنشي اين اثر جاودانه را با افتخار بر سنگهاي

مشخصات

پستارسال شده در: سه شنبه 14 دی 1389, 10:45 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
معرفی کلاه برداران و سارقان اینترنتی : Banki.ir

شیوه کلاه برداری :
3.  حذف/سرقت کپی رایت تولید کننده قالب : ندارد

نام کلاه بردار : جواد دره شیری
شماره تماس : 021-66831020
نشانی ایمیل : amirjavad@gmail.com

مشخصات

پستارسال شده در: سه شنبه 18 بهمن 1389, 04:11 
با توجه به بحث کپی رایت من هیمشه در زیر انجمن یک خط کپی رایت نوشته شده رو حفظ میکنم. یا اگر مشکلی با ترکیب استایل داشت در جای دیگری یادداشت میکنم.
ولی متاسفانه در بخش FAQ , sign up , قوانین ، کنترل پنل مدیر. و.... چه دلیلی باید باشه که اسم سایت مقصد دیده بشه ؟
لطف کنید این مورد رو شفاف کنید من ممنون میشم

مرسی.

پستارسال شده در: چهارشنبه 19 بهمن 1389, 02:34 
آفلاين
قالب نویس phpBB
قالب نویس phpBB
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 6 آبان 1387, 02:14
khomar نوشته است:
با توجه به بحث کپی رایت من هیمشه در زیر انجمن یک خط کپی رایت نوشته شده رو حفظ میکنم. یا اگر مشکلی با ترکیب استایل داشت در جای دیگری یادداشت میکنم.
ولی متاسفانه در بخش FAQ , sign up , قوانین ، کنترل پنل مدیر. و.... چه دلیلی باید باشه که اسم سایت مقصد دیده بشه ؟
لطف کنید این مورد رو شفاف کنید من ممنون میشم

مرسی.

کاربر عزیز ، شفاف سازی به چه منظور؟
جایی ذکر نشده که شما نمیتونید اون صفحات رو تغییر بدید و البته نگهداری کپی رایت مفهومش این نیست که قوانین مورد نظرتون رو قرار ندین یا ...

1- بارها و بارها تو قسمت های مختلف طریقه تغییر قوانین و .. توضیح داده شده
پس شما راحت میتونید قوانین رو تغییر بدید و این مورد ربطی به رعایت کپی رایت نداره
2- رعایت کپی رایت یعنی : نگهداری از امضا طراح ، سازنده ، اپراتور و ... در زیر انجمن
پس همین که نام طراح قالب و برنامه های نصب شده و سایت مقصد به عنوان فارسی ساز و پشتیبان رسمی phpbb3 فارسی در زیر انجمنتون باشه، یعنی کپی رایت رو رعایت کردید
3- شما اگه دقت کنید متوجه میشید که گروه پشتیبان مقصد همه زحمات فارسی سازی و ... رو بر عهده دارن، پس در حین فارسی سازی نمیان به جای آدرس های ثبت شده و توضیحات مثلا نام سایت شما رو بدن!! و خب ، به عنوان پشتیبان ، حق این رو دارن که آدرس سایت رو تو اون بخش ها قرار بدن و جایی هم ذکر نشده که شما قادر به تغییر اون نیستید و باید اونا بمونه
4- بهتره قبل از ارسال مطالب ، کمی جست و جو کنید و یا بیشتر دقت کنید

با تشکر

قبول سفارشات طراحی (در شرایط خاص)

از ارسال سوال ها در پیغام خصوصی خود داری فرمایید
لطفا اول در تاپیک مخصوص خودش مطرح کنید، سپس لینک تاپیک مشکلتون رو بفرسیتید

به زودی
تغییراتی جدید در بخش قالب های سایت ! ارائه جدید ترین قالب های ساخته شده به برای phpbb persian ...

مشخصات E-mail WWW

پستارسال شده در: پنج شنبه 20 بهمن 1389, 03:45 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دوشنبه 13 مهر 1388, 08:34
خدا را شکر هنوز نام هیچ کدام از سایت های بنده اینجا درج نشده است!

بد ندیدم بعد از مدت ها دوری از مقصد، و شاید بهتر است گفت خانه تولید کد خودم، یک کد، مد یا هر چه نامش را میگذارید ارائه کنم، آن هم در همین رابطه!

شاید شما یک طراح وب باشید، قالب طراحی کنید، سایت طراحی کنید، فارسی سازی و ... کنید، به هر ترتیب اگر توسعه دهنده وب باشید، مالک برخی محصولات تولیدی خود هستید و شاید تمایل به نمایش این مالکیت داشته باشید. اما اینجا یک شیوه برای دوستان پیشنهاد میکنم که قابلیت های زیادی دارد.

ما یک فایل اسکریپت (جاوا) آماده میکنیم که با فراخوانی آن در هر کجا شاهد به نمایش در آمدن متن حق مالکیت خود هستیم. از مزایای این کار:

1. مثلا خود من دهها قالب بلاگفا و ... طراحی کردم، ممکن است بعدا آدرس سایت من تغییر کند و کار بسیار مشکل و غیر ممکنی است که دیگر من بتوانم در کپی رایت قالب وبلاگ ها آدرس سایت جدیدم را وارد کنم! اما به کمک این شیوه با ویرایش آن فایل جاوا تمام قالب ها به طور خودکار آدرس سایت جدید من را نمایش خواهند داد.

2. من از اسکریپت تاریخ هم درش کمک گرفتم و ترکیبش کردم که به شکلی زیبا خودکار سالانه مدت مالکیت محصول شما ویرایش خواهد شد!

3. پیش گیری از ویرایش متن کپی رایت شما توسط کاربر!

4. امکان قفل کردن بخشی از صفحه وب (قالب یا ...) در این اسکریپت که در صورت حذف این اسکریپت توسط کاربر جهت عدم نمایش کپی رایت شما، نمایش صفحه وب را با مشکل روبرو میکند یا حتی در برخی موارد حرفه ای تر، پیغامی مبنی بر تخلف کاربر و لزوم وجود حق مالکیت نمایش داده شود.

البته مورد چهارم را به 2 دلیل اینجا ارائه نمیکنم D:
نپرسید، اگر صلاح بود خودم در وقت دیگر مورد 4 را کامل آموزش میدم. و البته موارد بسیار دیگری نیز از مزایای این اسکریپت است.

اطلاعات بیشتر:

phpbb-maghsad-mods/topic-t6612.html

مشخصات

پستارسال شده در: شنبه 7 اسفند 1389, 22:54 
آفلاين
عضو نيمه فعال
عضو نيمه فعال
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 بهمن 1389, 21:33
واقعا افراد بی  فرهنگی هستند نمیدونم اینا ایرانی هستند یا هرچی  یه گروه بیاد  زحمت بکشه فارسی کنه لااقل دستمزد نگیره فوتر یایینش باشه من اگه پشتیبان یه سیستمی بودم  پدر این افراد رو در می آوردم  ما که این کارا نمیکنیم بطور کلی خسته نباشید

با تشکر

مشخصات E-mail

پستارسال شده در: جمعه 20 اسفند 1389, 08:59 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
در ساخت انجمن های سرزمین آی تی / مجموعه نگار / از پایه نسبت به ایجاد کدها اقدام شده است، قالب مجموعه نیز هر چند الهام گرفته از چند قالب مختلف است که در کد ها ذکر شده است اما محصول کار سرزمین IT می باشد. بسته فارسی ساز زبان نیز ارتقا یافته بسته زبان قدیم سایت است که تقریبا در حال حاضر بیش از 14 بار این ارتقا انجام شده است. اما در 5 مورد ارتقا آخر از بسته فارسی مقصد نیز کمک گرفته شده است. با این وجود به علت رفع سوتفاهم احتمالی برای برخی کاربران بنده در فوتر سایت خود از مقصد به عنوان یاور یاد میکنم.

مشخصات

پستارسال شده در: سه شنبه 16 فروردین 1390, 19:24 
آفلاين
تازه كاربر
تازه كاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 16 فروردین 1390, 18:43
ببخشید من یه سوال داشتم ...

آیا باید با هر سایتی که با استفاده از phpbb ساخته میشه کپی رایته phpbb و تیم فارسی را بذاریم یا نه ؟!
برای جوملا که فکر نکنم این طوری باشه ؟

مشخصات E-mail

پستارسال شده در: سه شنبه 16 فروردین 1390, 19:56 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
visua،

من جواب دقیق براش نمیتونم بدم، به اندازه سهم خودم نظر میدم،

از نظر من لزومی به درج نام نیست، اما این که اون پایین لینک به یک سایت دیگر به عنوان مترجم و توسعه دهنده یا ... باشد در حالی که از توسعه ها و فارسی سازی های مقصد درش استفاده شده باشد خلاف است!

مشخصات

+ ارسال مبحث جديد + نوشتن نظر  صفحه 1 از 3 |    1, 2, 3  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 3

تعداد پست ها:  35 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به: