نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويتپرسش و پاسخجستجوورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

قوانين انجمن

اين بخش فقط براي آموزش است.

برای مطرح كردن مشكلات و درخواست راهنمايي و همچنين  پرسيدن سئوالات خود از بخش سئوالات و درخواست ها استفاده نماييد.

آموزش نصب فروم phpBB ۳ فارسی

+ ارسال مبحث جديد + نوشتن نظر
 صفحه 1 از 12 |    1, 2, 3, 4, 5 ... 12  
پستارسال شده در: سه شنبه 10 مهر 1386, 14:31 
آفلاين
مدير كل
مدير كل
نماد کاربر
تاريخ عضويت: سه شنبه 31 مرداد 1385, 19:07

● قدم اول ، آپلود فایلها : پس از دریافت بسته phpBB فارسی آسان نصب از نشانی www.phpBB.Maghsad.com یا نشانی viewforum.php?f=89 ، تمام فایل های phpbb را روی ریشه سایت آپلود کنید. وارد آدرس سایت خود شوید . صفحه نصب phpbb روی سایت دیده میشود.
● ساخت بانک mySQL سایت : حالا وارد پنل سرور سایت خود شوید و یک بانک MySQL مثلا بنام mybank و یک username و password برای بانک خود بسازید و یوزر ساخته شده را به بانک خود وصل کنید.
توجه کنید که در کنترل پنل سرور هایی که از Cpanel استفاده میکنند وقتی شما نام کاربری تان برای ورود به پنل مثلا macromediaX باشد و نام بانک خود را mybank بگذارید در نهایت نام بانک شما بصورت macromediax_mybank میشود . همچنین نام کاربری شما نیزmacromediax_username میشود.
● مراحل نصب : روی برگه install کلیک کنید و next را بزنید. در صفحه بعدی امکانات مورد نیاز جهت نصب مشاهده میشود . گزینه های قرمز لینک هایی هستند که نصب phpbb را دچار محدودیت میکنند و گزینه های سبز گزینه هایی هستند که بدون مشکل میباشند و در دسترس هستند. البته برای نصب این فروم روی دیتابیس mySQL تغییرات چندانی نیاز ندارید. کافیست اجازه write را به ۵ فایل و دایرکتوری قرمز که در پایین صفحه مشاهده میکنید بدهید. برای اینکار میتوانید از file manager موجود در پنل هاست و یا از نرم افزار های ftp مانند CuteFTP استفاده کنید . مثلا در صورت استفاده از cuteFTP روی فایلconfig.php و پوشه های cache و files و store سمت سرور کلیک راست کنید و properties را بزنید. حالا تمام گزینه های write و Execute را تیک بزنید تا اجازه تغییر را داشته باشند. Next کنید.
● تنظیمات دیتابیس : در این صفحه تنظیمات ساخته شده در دیتابیس هاست را وارد برنامه نصب کنید. اگر از هاست های cpanel استفاده میکنید ، گزینه server hostname را localhost وارد کنید. (اگر آدرس بانک اطلاعاتی شما فرق میکند باید ip یا آدرس آن را وارد کنید و اگراز port هم در آدرس دیتابیس استفاده کرده باشید باید آنرا وارد کنید. وگرنه بخش port را خالی بگذارید.) پس از وارد کردن نام کاربری و پسورد یوزر ساخته شده برای دیتابیس دکمه پایین صفحه را بزنید. در صورتی که اطلاعات مشکلی در شناختن بانک وجود نداشته باشد در صفحه عبارت successful connection ظاهر میشود.به صفحه بعدی بروید.
● ثبت اطلاعات مدیر سایت : در این صفحه باید نام کاربری برای مدیر سایت تعیین کنید و همچنین ایمیلی جهت ارسال پسورد در صورت گم کردن از سایت .
● راه اندازی config.php : در صفحه بعدی نیز از شما خواسته میشود تا فایل config.php را از صفحه جاری دانلود نموده و سپس آن را در ریشه سایت آپلودش کنید.بعد از انجام آپلود میتوانید دکمه done را فشار داده و به صفحه بعدی بروید.وارد صفحه بعدی شوید.
● تنظیمات ارسال ایمیل و آدرسها : در اینجا میتوانید تنظیمات phpbb را انجام دهید. بخش بالایی امکان ارسال ایمیل را فراهم میکند که بهتر است آنرا disable کنید. بخش پایینی هم تنظیمات URL است. اگر phpbb را در پوشه ای غیر از ریشه سایت وارد کرده اید در آخرین خط ، آدرس پوشه را وارد کنید.
● ایجاد جداول در database :در این بخش شما فقط کافیست دکمه وسط صفحه را فشار دهید تا برنامه جداول phpbb را روی دیتابیس ایجاد کند.
● قدم آخر : مراحل نصب تمام شد. در اینجا میتوانید board های نسخه های ۲.x را به board نسخه ۳ ارتقا دهید. برای قدم آخر باید پوشه install را از روی سرور حذف کنید تا سایت شما فعال شود و بعد دکمه login را بزنید تا وارد پنل مدیریتی سایت شوید

یک سیستم مدیریت محتوا (cms) چیست ؟

آموزش نصب وردپرس (wordpress) روی دامین شخصی

مقایسه Windows با Red Hat

GPS

مشخصات WWW

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 8 اسفند 1386, 20:43 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
تاريخ عضويت: چهارشنبه 8 اسفند 1386, 20:26
سلام . خیلی خیلی ممنون دنبال همچنین مطلبی بودم.
اما یه سوال من فایل زیپ phpbb رو آپلود کردم اما نمیدونم جای درست آپ کردم یا نه اینم عکس جایی که آپ کردم .

حالا درسته یا باید از حالت زیپ در بیاد و کجا باید بذارمش .

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: چهارشنبه 8 اسفند 1386, 23:04 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
بايد فايل ها را در پوشه public_html بريزيد و سپس انها را Extract نماييد

دقت كنيد فايل پيشفرض نامش phpBB3 است كه مي توانيد ان را تغيير نام دهيد

مشخصات E-mail YIM WWW

موضوع پست:
پستارسال شده در: پنج شنبه 9 اسفند 1386, 21:25 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 149: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/fa/acp/forums.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/fa/acp/forums.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/fa/acp/forums.php:1)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/fa/acp/forums.php:1)
نصب کردم . وقتی تویه قسمت مدیریت انجمن میرم این پیام ها رو بالایه صفحه دارم اما مشکلی ندارم . اینا چی ان؟
در ضمن نام سایت رو که وارد میکنم انجمن بالا نمیاد.  و INdex Of رو میاره . اینیستال رو هم تغییر نام دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: جمعه 10 اسفند 1386, 12:21 
آفلاين
نماد کاربر
1-فارسي ساز شما نسخه 1.0.1 آزمايشي هست كه باگ داشته...لطفا از فارسي ساز جديد ارائه شده استفاده كنيد

2-اگر به اندازه كافي مهارت نداريد ، از بسته phpBB 3 فارسي آسان نصب ارائه شده استفاده كنيد (نگارش فعلي : 1.0.2)

3- در مورد مشكل دوم نشاني سايتتان را بدهيد تا بررسي كنم

مشخصات E-mail YIM WWW

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 11 اسفند 1386, 17:55 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
آدرس Hip-hoper.org  .
و بسته فارسی ساز هم آخرینش رو یا صحیحش رو لینک بدید دانلود میکنم ممنون
آخه من این بستهhttp://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?t=2713 و دانلود کردم . اگه جدید تر  اومده یا یکی دیگه باید دانلود کنم . لینکبدید کدومو. ممنون

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 11 اسفند 1386, 21:19 
آفلاين
عضو فعال
عضو فعال
نماد کاربر
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385, 17:32
voiceman نوشته است:

آدرس Hip-hoper.org  .

فرومت كه هست ؟!!

ايناهاش :   http://hip-hoper.org/phpBB3/

يوزر پستو برام پخ كن برات رديفش كنم

voiceman نوشته است:
و بسته فارسی ساز هم آخرینش رو یا صحیحش رو لینک بدید دانلود میکنم ممنون
آخه من این بستهhttp://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?t=2713 و دانلود کردم . اگه جدید تر  اومده یا یکی دیگه باید دانلود کنم .

بله خودشه ديگه !

فارسي ساز جديد خالي هم همونجاست

بي وفايي بي وفايي ...... دل من از غصه داغون شده ...

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Bamshad در شنبه 11 اسفند 1386, 21:45 .

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: شنبه 11 اسفند 1386, 21:37 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
این فارسی ساز http://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?t=2753 رو جایگزین کردم درست شد. اما در مورد سایت ممنون میشم کمک کنید. سایت رو که میری توش index of میاد به جایی که انجمن بازشه. البته phpbb رو بزنی میره تویه انجمن.

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 12 اسفند 1386, 17:53 
آفلاين
نماد کاربر
يوزر نيم و پسوردت كنترل پنلتان را برايم PM كنيد يا محتويات فولدر phpbb3 را به public_html منتقل كنيد

مشخصات E-mail YIM WWW

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 12 اسفند 1386, 22:36 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
آقا ممنون درست شد . فقط برای ادامه ی کارها . مثلا اسم بالا سایت میخام اسم سایت باشه و لوگو رو عوض کنم و ... باید چیکار کنم.و ادامه ی کار تویه کدوم تاپیک ها دنبال بقیه کارا بگردم.

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: دوشنبه 13 اسفند 1386, 12:53 
آفلاين
مدير بخش هاي مخفي
مدير بخش هاي مخفي
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 11 تیر 1385, 14:56
بهتره در بخش ئوالات و درخواست هاي نشاني www.phpBB.Maghsad.com  براي سئوال خود يك تاپيك با عنوان مديريت و سازماندهي phpBB 3 باز كنيد و ادامه سئوالات را اونجا بپرسيد

حالا براي اين كه فعلا كارت راه بيفته :

براي لوگو ، از نشاني زير در هاستت :

/styles/prosilver/imageset/site_logo.gif

لوگوي خودتو به site_logo.gif تغيير نام بده و جايگزين فايل قبلي كن

براي حل مشكل Yourdoamin.com  هم برو تو كنتل پنل قسمت سازماندهي انجمن وهر چي مي خواي جاش بذار

خيلي از تنظيمات تو همون بخشه

بزرگترین افسوس آدمی اینست که حس می کند می خواهد ولی نمی تواند و یاد می آورد زمانی را که می توانست ولی نخواست ....

شخصي مي گفت من شانزده سال دارم بزرگي به او خرده گرفت که نبايد بگويي شانزده سال دارم بايد بکويي شانزده سال را ديگر ندارم راستي ما به جاي سالهايي که ديگه نداريم چي داريم

عكس از ابر و سفينه !

مشخصات E-mail

موضوع پست: ارور در نصب
پستارسال شده در: يکشنبه 4 فروردین 1387, 10:15 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
تاريخ عضويت: يکشنبه 4 فروردین 1387, 09:41
با سلام
من اين نسخه رو نصب كردم ولي وقتي ادرس رو براي نصب وارد مرورگر كردم ارور زير رو داد چرا؟

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/fa/install.php in /home/khorramc/public_html/forum/install/index.php on line 230

Warning: include(./../language/fa/install.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/khorramc/public_html/forum/install/index.php on line 230

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/fa/install.php in /home/khorramc/public_html/forum/install/index.php on line 230

Warning: include(./../language/fa/install.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied in /home/khorramc/public_html/forum/install/index.php on line 230

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/fa/install.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/khorramc/public_html/forum/install/index.php on line 230

Warning: Unexpected character in input: ''' (ASCII=39) state=1 in /home/khorramc/public_html/forum/language/fa/posting.php on line 141

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /home/khorramc/public_html/forum/language/fa/posting.php on line 141

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 4 فروردین 1387, 10:20 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
با سلام مجدد البته وقتي فايل رو اكستراكت ميكنم اخر سر ارور ميده؟
ملاحظه بفرماييد:

شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.

مشخصات

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 4 فروردین 1387, 12:11 
آفلاين
نماد کاربر
hitman45 نوشته است:
با سلام مجدد البته وقتي فايل رو اكستراكت ميكنم اخر سر ارور ميده؟
ملاحظه بفرماييد:

آيا از بسته زير استفاده كرديد ؟

http://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?t=2753

توصيه مي كنم از بسته اسان نصب phpBB 3 فارسي استفاده كنيد :

http://www.maghsad.com/index/viewtopic.php?t=2713

مشخصات E-mail YIM WWW

موضوع پست:
پستارسال شده در: يکشنبه 4 فروردین 1387, 14:26 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
با سلام
براي عبور از اين مرحله چه بايد كرد؟

در ضمن الان كه ميخوام وارد سايت بشم اين ارور رو ميده:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'khorramc_phpbb3.phpbb_config' doesn't exist [1146]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
اينم ادرس:www.khorramclub.com/forum

شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید.

مشخصات

+ ارسال مبحث جديد + نوشتن نظر  صفحه 1 از 12 |    1, 2, 3, 4, 5 ... 12  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 12

تعداد پست ها:  178 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: amani6737 و 1 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد