نام کاربري:    کلمه عبور:     
عضويتپرسش و پاسخجستجوورود
دریافت آخرین نسخه phpBB فارسی (phpBB 3.0.10 فارسی)

کتاب راهنمای جامع تصویری phpBB فارسی به زبان خیلی ساده

پرتال  \  صفحه اصلي  \  هاستينگ مقصد  \  ثبت دامنه  \  فروشگاه مقصد  \  پروژه phpbb فارسی  \  جستجو  \  پرسش و پاسخ
  مشاهده پست هاي بدون جواب  /  نمايش مبحث هاي فعال  /  مشاهده پست هاي جديد  /  نمايش پست هاي شما  /  مشاهده پست های خوانده نشده

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت  باید وارد  و یا عضو شوید

خروج

آخرین اخطار به کاربرانی که به هر دلیل قانونی را نقض کنند

+ ارسال مبحث جديد + نوشتن نظر
 صفحه 1 از 1 |  
پستارسال شده در: يکشنبه 2 آبان 1388, 01:23 
آفلاين
توسعه دهنده phpBB آسان نصب
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 18:38
تمام دوستانی که در این انجمن فعالیت می کنند، بصورت ذوقی و بدون هیچ گونه پشتیبانی و چشم داشت مالی و به صورت رایگان لطف می کنند و به دوستان و کاربران راهنمایی می کنند. بنابر این هرگونه رفتار تند یا اهانت آمیز با این عزیزان نابخشودنی و غیر قابل چشم پوشی است.
اگر کسی به این حقیر توهینی کرده باشد ممکن است بارها نادیده گرفته باشم به این امید که خودش متوجه شود، اما توهین به حقوق اعضای محترم خانواده خودم (اعضای مقصد) را به هیچ وجه قبول نمی کنم و با آن به شدت برخورد می کنم.

همچنین است در مورد عدم رعایت قوانین، چون همه کاربران این قوانین را پذیرفته و به آن عمل می کنند، هرگونه قانون شکنی، توهین به جمع کاربران تلقی می شود و به همین دلیل بی هیچ چشم پوشی (و من بعد سخت تر و موشکافانه تر) با کاربر خاطی برخورد می گردد تا حق عزیزی این میان پایمال نگردد.

مطمئنا ما با هیچ کس دشمنی نداریم و هدفمان صرفا راهنمایی و کمک در جهت توسعه وب فارسی است، اما به محض اینکه کسی بخواهد با قانون شکنی یا هر رفتار ناشایست حق دیگر اعضای خانواده خود را پایمال کند، به هیچ وجه نمی توان چشم پوشی کرد. ادعایی هم بر همه چیز دانی نداریم چون می دانیم همه کس را همگان دانند، همگان از مادر زاده نشدند. به همین دلیل همیشه می گویم «همیشه چیزی برای یاد گرفتن هست».
بنابر این من بعد با پست ها و کاربرانی که به هر نحو قانونی را نقض کنند به شدت ،مطابق قوانین و بدون هیچ گونه چشم پوشی برخورد خواهد شد.

و در مورد بعضی کاربران که متاسفانه طلبکارانه بر خورد می کنند، به یاد داشته باشیم «اگر دست خیری به سمت شما دراز شد، قدر شناس باشید».
به یاد داشته باشید اجرای قانون بد بهتر از بی قانونی است

با تشکر از تمامی اعضای خانواده مقصد خصوصا iran4moderntalking عزیز

مشخصات E-mail YIM WWW

پستارسال شده در: دوشنبه 4 آبان 1388, 08:55 
آفلاين
نماد کاربر
تاريخ عضويت: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 10:52
سلام،
بهتر است كه به كاربران تازه وارد، تخفيف مجازات بدهيد! اگر يك كاربر قديمي تر اين كار را انجام دهد خيلي عجيب است اما كاربران تازه وارد را در يك محدود زماني كوتاه كه با انجمن آشنا شوند و در حد اعتدال تحمل كرد (نه اين كه هر كاري كه خواستند بكنند). تجربه ثابت كرده اگر با يك كاربر تازه وارد، خشن برخورد شود، ديگر هيچ رغبتي براي استفاده از انجمن نكرده و انجمن محدود به كاربران قديمي مي شود كه آنها هم احتمالاً پس از مدتي از يكنواختي انجمن خسته مي شود.
البته باز هم تاكيد مي كنم: در حد اعتدال، نه اين كه هر كاري كه خواستند بكنند!
موفق باشيد

مشخصات E-mail

پستارسال شده در: دوشنبه 31 مرداد 1390, 08:51 
آفلاين
عضو سايت
عضو سايت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: يکشنبه 9 مرداد 1390, 22:06
با سلام
من یکی از تازه کاران هستم و با ایکه سابقه طولانی در برنامه نویسی زبانهای غیر وب دارم ولی در انجمن یک جورائی دچار سر در گمی هستم.
اگر میشود یک قسمت انجمن را به تازه کاران اختصاص دهید و تا شخص از یک حدی بالاتر نرفته (طبق تشخیص مدیران) به دیگر جاهای انجمن نتواند که برود
در این حالت با چند نفر پشتیبان اولیه روبرو است و سوالات هم در حد همان.
ببخشید

مشخصات E-mail

+ ارسال مبحث جديد + نوشتن نظر  صفحه 1 از 1 |  

تعداد صفحات: صفحه 1 از 1

تعداد پست ها:  3 پست

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان مدير انجمن: ArmanSoftware
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  

قوانين انجمن

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
جستجو براي:
انتقال به: